Cena isporuke

Za sve porudžbine putem naše online prodavnice isporuka je besplatna.

Isporuka i preuzimanje robe

  • Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se putem kurirske službe „AKS”
  • Sve porudžbine primljene do 11 časova poslaćemo istog radnog dana, a porudžbine primljene posle 11 časova šalju se prvog sledećeg radnog dana.
  • Porudžbine koje primimo od petka u 11 časova do ponedeljka u 11 časova šaljemo u ponedeljak.
  • Pošiljke ne šaljemo tokom državnih praznika ili bilo kojim drugim danima koje je „AKS“ odredio kao neradne.

U zavisnosti od trenutne raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je 1-4 radna dana, na teritoriji Republike Srbije.

Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke, a o svemu ce Vas informisati naš referent prodaje.

Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

Pregled pošiljke i reklamacija

Ukoliko ste dobili paket i po otvaranju zaključili da je proizvod oštećen, Molimo Vas da ODMAH, a najkasnije 24H od trenutka prijema pozovete kurirsku službu, koja Vam je isporučila paket i obavestite ih da je paket oštećen. Kurir će uraditi zapisnik o oštećenju i preuzeti oštećeni paket. Po prijemu paketa AKCIJSKA ROBA PR, će Vam poslati novi/neoštećen proizvod.

Povraćaj robe

Prilikom vraćanja proizvoda, koji mora biti zapakovan po propisu kurirskih službi, neophodno je da se proizvod vrati u istom stanju kakav je stigao kod kupca (bez ikakvih tragova korišćenja i oštećenja), sa svom pratećom dokumentacijom i dodatnim elementima ili opremom koju ste dobili (račun, garancija, uputstvo, itd).

Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.

Kupac pre povrata robe popunjava Obrazac za jednostrani raskid Ugovora na daljinu i isti šalje sa proizvodom koji se vraća. Po prijemu robe AKCIJSKA ROBA PR, će Vam vratiti novac na tekući račun. Troškove povrata robe, u slučaju odustanka od kupovine ili reklamacije, snosi kupac.

Ograničenja isporuke robe

  • Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM.
  • Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Dodatne informacije

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj +381 62 965 8205 ili putem forme na strani Kontakt. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Poručivanjem dajete saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje ste ostavili, dok se drugačije ne izjasnite, što se može uraditi u bilo kom momentu.